Over Onder Anderen

Stichting Onder Anderen organiseert restaurants waar je anderen kan ontmoeten. We hebben twee vestigingen: Diny’s Diner (website) en Belle’s Bistro (website).

Onze restaurants zijn plekken in de wijk waar je in een rustige en veilige sfeer een gezonde maaltijd kan eten, samen met anderen.

Kernwoorden:

• Ontmoetingsplek
  • Gezonde maaltijd
  • Huiselijke sfeer

We zijn elke zondag vanaf 17:30 open, in Buurthuis Sterrenzicht (Keerkringplein 40, Utrecht), en elke woensdag in Buurthuis Zuilen (St. Ludgerusstraat 251, Utrecht).

Om 18:00 serveren we een gezonde maaltijd.

De maaltijd is gezond & genoeg, vlees of vis & altijd vega, en inclusief salade en een toetje. De prijs is 3,50 euro. Na de maaltijd bieden we je koffie of thee aan, met een koekje. Voor de liefhebbers is er tijd voor een spelletje. Of de krant. Of gewoon een praatje.

Stichting Onder Anderen wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.